Sanitairreiniging Lelystad Kan voor iedereen leuk zijn

Vloerreinigingsproducten en vloeronderhoudsmiddelen. Cleanil levert met haar Mikro-lijn een topprestatie op het gebied ons milieuvriendelijke dagelijkse vloerreiniger.

Ideaal vanwege desinfectie in combinatie met de Desinfectie foamspray 2036094. Toepassing biociden betrouwbaar. Bekijk vóór gebruik in het begin het etiket en een productinformatie.

Geschikt vanwege ettelijke toepassingen. Maak de helft aangaande een doek vochtig betreffende mineraalwater en reinig het oppervlak.

Dit deksel opent in 2 delen waardoor het tevens gemakkelijk onder werkbladen past. De RVS container bezit kunststof accenten en kan zijn voorzien met ons geruisloos sluitend deksel en binnenbak. Dit pedaal betreffende industriële kwaliteit garandeert een lange levensduur.

Bestemd vanwege vele toepassingen. Maak de helft over een doek vochtig betreffende drinkwater en reinig het oppervlak.

Perfect vanwege desinfectie in combinatie betreffende een Desinfectie foamspray 2036094. Toepassing biociden betrouwbaar. Bekijk vóór toepassen in het begin het etiket en een productinformatie.

Behalve onze persoonlijk producten bezorgen wij ook het complete assortiment vloerreinigers aangaande Tana en Zep. Wegens elke vloer het geschikte vloerreinigingsproduct; vervolgens bent u dan ook voor Cleanil juiste geschikte adres! Cleanil specialist in Vloeronderhoud en reiniging in Oss

Ideaal voor desinfectie in combinatie met de Desinfectie foamspray 2036094. Gebruik biociden betrouwbaar. Bekijk vóór toepassing in het begin dit etiket en een productinformatie.

Vloerreinigingsproducten en vloeronderhoudsmiddelen. Cleanil levert met hoofdhaar Mikro-lijn een topprestatie op het gebied ons milieuvriendelijke dagelijkse vloerreiniger.

Perfect vanwege desinfectie in combinatie betreffende een Desinfectie foamspray 2036094. Gebruik biociden veilig. Lees vóór behandeling aanvankelijk dit etiket en een productinformatie.

Volmaakt wegens desinfectie in combinatie betreffende een Desinfectie foamspray 2036094. Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Passend voor ettelijke toepassingen. Maak de helft over de doek vochtig betreffende water en reinig het oppervlak.

30 PRODUCTENKENNIS PH-WAARDE De PH-waarde kan zijn zonder twijfel dit voornaamste kenmerk over een reinigingsmiddel. Dit zegt niet slechts iets aan de reinigende functie van dit middel, maar verder over een aantastinggevaren op materialen en ons lijf.

Een Step On-containers maken maximaal behandeling met de beschikbare ruimte dankzij een dun, discreet ontwerp. Dit langwerpige check here model met pedaal met een smalle zijde is uitermate bestemd vanwege smalle ruimten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *